Autor: 021.rs

Novi Sad
06.03.2024.
17:30 > 17:39
Tribina pružanja psihološke pomoći majkama dece sa invaliditetom održaće se u četvrtak, 7. marta u knjižari Zenit Books.
  • Luka

    06.03.2024 19:11
    Pomoć roditeljima
    Zašto se tribina tako zove?!
    Uprkos činjenici za koju nemate dokazan podatak izostavljate reči roditelji. Očevi , a ima nas, ne smeju i na ovaj način, biti obeshrabljeni da učestvuju u najlepsem poslu na svetu, roditeljstvu!
    Ako je društvena akcija, konferencija, tribina, onda organizator treba da podje od činjenice da malo očeva preuzima punu odgovornost ta negu deteta i samim tim bi ova tribina ima pravi značaj!
    Promašaj organizatora kojim se eliminišu očevi iako sami orhaniuatori priznaju da je to isto toliko važan i velik problem kao i činjenica da su majke uglavnom nosioci većinske brige dece sa invaliditetom.
    Promenite naslov tribine!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna